Welkom bij Grooten Klus- en Timmerbedrijf
Wij heten u van harte welkom op de website van Grooten Klus- en Timmerbedrijf.

Om u een idee te geven wie wij zijn en vooral belangrijk, wat wij doen, hebben wij geprobeerd u zoveel mogelijk en duidelijke impressie te geven waartoe wij in staat zijn. Uiteraard zijn wij bereid u in een persoonlijk gesprek meer informatie te geven.

Terug in de tijd…
In april 2007 heeft Hugo Grooten besloten om zijn kennis en kunde te benutten in zijn eigen zaak. Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan bij een drietal gerenommeerde bouwbedrijven heeft Hugo zich gespecialiseerd in kleinbouw. Nu, ruim 12 jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle onderneming waarbij Hugo samen met zijn medewerkers alle bouw- en verbouwklussen aan gaat. Daarnaast is Grooten Klus- en Timmerbedrijf een erkend leerbedrijf waarbij stagiaires de mogelijkheid wordt geboden de kneepjes van het vak te leren.

Waarom met ons?
De vraag die natuurlijk direct gesteld wordt. “Waarom zouden we zaken doen met Grooten Klus- en Timmerbedrijf?” Hugo en zijn medewerkers zullen u van begin tot eind betrekken bij het verwezenlijken van uw verbouwing. U bent tenslotte diegene die hier jarenlang plezier van moet beleven. Doordat Grooten een relatief klein bedrijf is, kunnen zij de kosten laag houden. Tevens is Grooten persoonlijk en erg betrokken bij hetgeen u voor ogen heeft. Grooten Klus- en Timmerbedrijf is de ideale partner voor al uw bouw- en verbouwplannen!

Grooten Klus- en Timmerbedrijf

Portlanderdijk 8
8112 PP Nieuw-Heeten

Bel ons:
06 – 21 58 75 10

Mail ons:
info@grootenbouw.nl

Of vul onderstaand contactformulier in waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

VerzendenWissen